Artikel der Marke Tri-Flow

TRI-FLOW is een hoogwaardig industrieel smeermiddel dat PTFE combineert met complexe draagstoffen om een zeer duurzame film te vormen die de slijtage van bewegende delen nagenoeg elimineert.

Tri-Flow is een uniek multi-functioneel smeermiddel, speciaal ontwikkeld om machines en materiaal in een betere conditie te houden dan traditionele kruip- en smeeroliën. Het is geschikt voor zowel industriële toepassingen als voor algemeen gebruik.

Door zijn samenstelling dringt Tri-Flow actief door tot in de kleintste openingen waar het een duurzame en beschermende smeerfilm vormt. De microscopische PTFE-deeltjes hechten zich aan het oppervlak en nestelen zich in poriën waardoor wrijving en slijtage sterk verminderen. De speciale additieven verdrijven vocht en beschermen tegen bevriezing, roest en corrosie. Door zijn krachtige formule lost Tri-Flow roest snel op, verwijdert het vuil en houdt het gesmeerde oppervlakken schoon. Dankzij al deze eigenschappen verzekert Tri-Flow steeds een optimale werking en bescherming, zelfs voor de meest veeleisende toepassingen.

Bevat :

- Petroleum oliën van hoge kwaliteit

- Gemicroniseerde PTFE

- Corrosie-inhibitoren

- Vochtverdrijvers

- Penetratie bevorderaars

- Speciale oplosmiddelen om vuil en corrosie te verweken en te verwijderen

Aktive Filter

TRI-FLOW Schäumendes...

19,06 € Preis

TRI-FLOW Schäumendes Schmiermittel kombiniert ein einzigartiges multifunktionales Schmiermittel mit PTFE und der kraftvollen Wirkung von Schaum.

Pflanzliches...

12,00 € Preis

Pflanzliches Sojabohnenöl-Schmiermittel mit PTFE 59 ml Flasche

TRI-FLOW...

12,00 € Preis

TRI-FLOW Trockenschmiermittel 59 ML