TRI-FLOW: Een vertrouwd smeermiddel in luchtvaart

TRI-FLOW: Een vertrouwd smeermiddel in luchtvaart

Al meer dan 20 jaar is TRI-FLOW het voorkeurssmeermiddel voor diverse toepassingen in de luchtvaart, een sector met de strengste specificaties en hoogste productvereisten.

TRI-FLOW wordt aanbevolen voor de smering van het variabele stator vane (VSV) mechanisme op IAE V2500 turbofan motoren gebruikt in commerciële Airbus vliegtuigen (A319, A320 & A321). International Aero Engines (IAE), een multinationaal consortium van vliegtuigmotorfabrikanten, heeft TRI-FLOW voor deze toepassing goedgekeurd vanwege de uitzonderlijke penetratie- en smeerprestaties. Dankzij de speciale en gepatenteerde formulering kan TRI-FLOW gemakkelijk interne componenten bereiken en onderdelen smeren die niet direct toegankelijk zijn.

MD Helicopters, een toonaangevende Amerikaanse helikopterfabrikant, beveelt TRI-FLOW aan om de hoofdrotornaaf en het rotorbandpakket te reinigen en te behandelen om corrosie van de onderdelen te voorkomen. De unieke formule van TRI-FLOW biedt een uitstekende corrosiebescherming en voorkomt roest of corrosie, zelfs in de meest barre omstandigheden zoals maritieme omgevingen.

Deze toepassingen tonen aan dat TRI-FLOW echt een uniek multifunctioneel smeermiddel met PTFE is. Het is de ideale smeerolie voor zeer uiteenlopende toepassingen op de werkvloer of rond het huis, maar door zijn uitzonderlijke kwaliteiten is het zelfs geschikt voor sommige van de meest gespecialiseerde en veeleisende vereisten in de luchtvaart.